Szolgáltatások

Animációk

2D, 2.5D és 3D animációk

Az egészen egyszerű 2D-s animációktól a komplexebb 2.5D animációkon keresztül vállalunk 3D animációkat is. Referenciák megtekinthetők a referencia menüpont alatt.

Reklámfilm

Egy reklámfilm készítése mindig nagy lépés egy cég életében. Legtöbb esetben a kitűzött terveknek a büdzsé szabhat határt.

Ebben tudunk nagy segítséget nyújtani ügyfeleinknek.

Költséghatékony megoldásokkal, a legmodernebb technikával, egyedi grafikákkal|animációkkal, személyre szabott arculati elemeket vegyítve készítünk reklámfilmet akkora büdzséből, amekkorát megengedhet magának az ügyfél.

Nem is kérdés, hogy a reklámfilm a leghatékonyabb kommunikációs eszköz. Mindig is az volt és most sincs máshogy. Terjedemét tekintve 10-60 másodperc között változnak, de készítettünk már 5 másodperces, úgynevezett teaser reklámokat is, amik rövid szösszenetek egy-egy rész információval. Ezek rövid reklámok általában egy nagyobb kampány részei.

A reklámfilm elkészítésén túl a media tervezésben is segítséget nyújtunk. Több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk média tervezési és vásárlási területen.

Referenciafilm

Miben különbözik a referenciafilm az image filmtől?

Leginkább abban, hogy a referencia film több információ mond el az aktuális témáról. Stílusában is eltérő, mivel itt egy kicsit dokumentarista jelleggel vannak prezentálva a kulcspontok. Előszeretettel fordulnak hozzánk ügyfelek egy új termékfejlesztés bemutatásával kapcsolatban, amiről filmet szeretnének forgatni. Meglévő szolgáltatások, termékek magyarázatára is tökéletes megoldás. Természetesen a filmek mutációjára is lehetőség van, ha esetleg több nyelvű változatra, vagy rövidebb|hosszabb változatra van szükség.

Légifelvételek

A technikai jelenlegi állása lehetővé teszi, hogy ne csak az óriás produkciók engedhessék meg maguknak a légi fotózás, videózás bűnös élvezetét.

Kedvező paraméterekkel kínálunk légi felvétel készítést, legyen szó állóképről, vagy videóról.

Felhasználási területek lehetnek:

  • Ingatlanok felmérése, értékelése, betájolása
  • Sportesemények
  • Rendezvények: esküvők, születésnapok
  • Reklámfilmek
  • Ipari felvételek
  • Mezőgazdasági területek terménybecslés, kárelemzés
  • Épületek, építmények építés közbeni vizsgálata

Minőség terén sem kötünk kompromisszumokat. A legújabb technikával dolgozunk, így a végeredmény is kifogástalan minőségű. Videókat Full HD és 4K felbontásban is kínálunk.

Még több információ a szolgáltatásról

Online filmek

Az utóbbi években a digitális felületek egyre nagyobb teret nyertek.A Youtube terjeszkedésének és sikerességének köszönhetően a film/video fogyasztás többsége már majdnem minden esetben online felületen történik.

Ennek a trendnek megfelelően megnőtt az igény a speciálisan online terjesztésre készülő filmek készítése.

Számos esetben merül fel igényként a speciálisan online terjesztésre készülő filmek készítése ügyfeleink részéről. Ezek lehetnek image filmek, referenciafilmek vagy reklámfilmek, de számos speciális kategóriában is kínálunk megoldásokat.

Image Film

Egy kép felér ezer szóval, egy fim felér ezer képpel. A képlet egyszerű, a HD|a Film segít a megvalósításban.

Minden cégnek szüksége van egy olyan prezentációs eszközre, amivel egyszerűen, érthetően tudja vázolni vízióját, mutatja be a cég arculatát, küldetését, főbb ismérveit, tevékenységét, szolgáltatásait, termékeit és megmutatja a piacon betöltött szerepét. Erre a leghatékonyabb megoldás egy image film. Ez lehet egy olyan „fegyver” a cég arzenáljában, amit elő tud venni egy tárgyaláson, be tud mutatni egy rendezvényen, vagy belső céges kommunikáció során motiválja a dolgozóit. 21. században elengedhetetlen kelléke a cég honlapjának.

Legyen a forgatás külső helyszínen, vagy az adott cég irodájában, statisztákkal, vagy a nélkül, a végeredmény minden esetben egy profi, mozifilmek képi világát idéző mozgókép.

Image filmeket minden esetben személyre szabottan az ügyfél arculatához igazítva készítjük el,

terjedelmét tekintve 3-6 percben. Természetesen a filmek mutációjára is lehetőség van, ha esetleg több nyelvű változatra, vagy rövidebb|hosszabb változatra van szükség.

Céges rendezvények rögzítése

Ha cégének valamely fontos eseményét (évforduló, konferencia, sajtótájékoztató, stb.) kívánja megörökíteni, válasszon minket.

Egy jó rendezvényfilm bemutatja és kiemeli a rendezvény célját, vendégeit, a vállalkozása munkatársait, a későbbiekben belső használatban akár egy csapatépítő tréning anyaga is lehet.

A film a legmodernebb DSLR technológiával készül,

a film elkészítést a forgatás napjától számított 5-10 munkanap alatt tudjuk vállalni. A filmek ajánlott hossza klipszerű összefoglaló esetén 2-5 perc. A teljes rendezvényt felölelő film esetén 10-90 perc. Kérjen ajánlatot most.

Koncert filmek és Videoklippek

Esküvő videó

Olvasd el a részleteket itt.

Kérjen információt még ma!

Visszahívás kérése

Légifelvételek