Kedves Látogatónk, a film most kezdődik!

A mai felgyorsult világban egy tovább kattintás abszolút jele az érdeklődésnek. Hadd köszönjem meg ezt a kattintást egy gyors bemutatkozással.

A HD|a Film misszióját három + egy alap pillér kovácsolja össze egy egésszé:

Személyre szabott megoldások | büdzsé barát módszerek | legmodernebb alkalmazott technika + ügyfél barát kiszolgálás

Legyen szó egy 3 órás szülinapi fotózásról, egy pár órás baba film készítésről, egy céges rendezvény komplett fotó/videó felvételéről, vagy egy 4-6 hetes video klip készítésről, a végeredmény minden esetben a fenti 3+1 pont alapján valósul meg. Projektjeinket minden esetben ugyanazzal a precizitással és lelkesedéssel végezzük.

Kiemelt figyelmet fordítunk a pontos feladat és a kitűzött célok meghatározásába. A feladat felmérésre nem sajnáljuk az időt, hiszen tudjuk, hogy nagyban meggyorsítja a végtermék zökkenőmentes elkészülését. Mindkét fél célja a hatékony munkavégzés és az ügyfél igényének maximális kiszolgálása. Ezért ne ijedjenek meg, ha közös munka első szakaszában egy kicsit többet kérdezünk a megszokottnál. Minden feladatot több szemszögből körüljárunk és mielőtt belekezdenénk, pontos időbeosztást, valamint vázlatot készítünk. Ilyen módon biztos lehet benne, hogy a leghatékonyabb, és legköltségtakarékosabb technikai megoldásokat alkalmazzuk az Ön elképzeléseire szabva.

Honlapunkon a részletes szolgáltatás lista mellett számos referenciát talál, valamint igyekeztünk összegyűjteni a HD|a Fim esszenciáját.

További informatív böngészést kívánunk a honlapunkon.

Kérdés, vagy ajánlat kérés esetén várjuk megkeresését a lenti címek bármelyikén.

Üdvözlettel,

Horváth Dániel Attila