Kedves látogató! A legjobbkor találtál ránk. Rendeld meg most esküvő videódat!

A Te nagy napod, a mi nagy napunk is.

Esküvő videó úgy, ahogy Te szeretnéd!

Az előkészületektől az esküvő videó elkészítésén át a kész film átadásáig azon dolgozunk, hogy a különleges nap élményeit számtalanszor felidézhessétek  a megrendelt filmmel. Ezért nálunk csak és kizárólag élvezhető, újra és újra nézhető filmek készülnek.

Garantáljuk, hogy ez a film nem a fiókban köt ki.

Garantáljuk, hogy ezt a filmet meg fogod osztani mindenkivel.

Garantáljuk, hogy erre a filmre büszke leszel és örömmel fogod újra és újra megnézni életed végéig.

HDa film most kezdődik

Horváth Dániel Attila

Kedves Látogató!

Engedd meg, hogy bemutatkozzunk! Tekintsd meg az esküvő videó készítésről készített portfóliónkat. Itt megtalálsz mindent, amire szükséged van és választ kapsz minden kérdésedre. Keress meg minket és egyeztess velünk időpontot.

Esküvő videó csomag tartalom

 • Instant verzió
  Az esküvő után 48 órával már mutathatod is az esküvő videódat a rokonoknak, barátoknak, ismerősöknek. Nálunk nem kell heteket várnod, hogy elkészüljön az esküvő videód. Sőt mi már 48 órán belül küldünk egy 1 perces változatot, amivel egyből visszarepültök a nagy napra.

 • Video klip verzió
  Ez a legpörgősebb verziója az esküvői videó palettának. Ebben akár több zenére is tudjuk vágni a filmet. A zenei irányzatot, stílust természetesen előre egyeztetjük és beillesztjük az esküvő koncepciójába, sőt konkrét zenéket is kérhettek, amire elkészítjük a filmet.

 • Hosszú verzió
  A videó hossza kb. 20 perc, de természetesen ez eltérő minden esküvő esetén. Ebben a verzióban benne van minden, ami az esküvőn történik. Dinamikus, feszes tempója garancia arra, hogy újra és újra nézd a nagy napod.
 • Teljes vágatlan anyag
  Igény esetén arra is mód van, hogy a teljes vágatlan anyagot átadjuk neked. Ebben az esetben is egy kicsit azért dolgozunk rajta. Kivágjuk az üresjáratokat, de alapjába véve itt a teljes dokumentációról van szó.

Profi esküvő videóhoz profi felszerelés

 • Panasonic GH5s MILC szörnyeteg
  A Panasonic legújabb GH5-ös sorozatának professzionális videós változatával, az S jelzésű szörnyeteggel és a rajta lévő natív objektívekkel minden kép tűéles lesz és akár 4K 10 bit színmélységben is tudunk képeket rögzíteni
 • DJI Phantom 3 PRO
  Légi felvételek készítéséhez a DJI Phantom 3-at használjuk, abból is a PRO változatot. Minden körülmények között megállja a helyét és gyönyörű képeivel elkápráztatja az ügyfeleket. Nézd meg a referencia videókban a légi felvételeket és hívj minket most.
 • Zhiyun Crane 2 gimbal
  Ki szereti a remegő képeket? Hát mi nem az biztos. Ezért is dolgozunk a Zhiyun termékeivel, amik maximális simává és egyenletessé teszik a snitteket. Könnyen rugalmasan tudunk vele mozogni, így biztosan nem leszünk útban az esküvőd alatt.
 • DJI Osmo Plusz
  Gyors, dinamikus mozgásokhoz a DJI rendszerét használjuk, azon belül is az Osmo Pluszt. Jelentős előnye, hogy 4x optikai zoomjával maximális kimaxolható a mélységeffektus minden bája.
 • Gopro Hero 5 Black Edition
  A biztonság kedvéért ebből több darabot is tudunk magunkkal vinni. Minél több kameraállásból tudunk dolgozni, annál látványosabb lesz a film. Igén esetén több Gopro-t is is viszünk a helyszínre.
 • Canon 6D FULL FRAME DSLR
  Második kamerának egy full frames canon kamerát használunk, ami még alacsony fényviszonyok mellett is kristálytiszta képeket biztosít részünkre. Canon Objektívekkel a végeredmény káprázatos.
 • Lámpa szettek
  Igény esetén lámpa szettet is viszünk az esküvőre. Ez nagyon jól jön, ha pl. üzenőfalat építünk fel. Üzenőfal igény esetén keresd kollégánkat a lenti elérhetőségeken.
 • Slider mozgató eszközök
  Többféle kameramozgató eszközt használunk, többek közt slidereket is.

Kedves látogató! A legjobbkor találtál ránk. Rendeld meg most esküvő videódat!

Küldjön nekünk üzenetet